Egy pár Social media-s értékelés – a teljesség igénye nélkül – az ember és a barátai magáról mindig jókat mond, de a valóságot mégis talán ezek az értékelések tükrözik legjobban:

Szuper szoba, bőséges reggeli, kedves kiszolgálás! Köszönjük!

Kedves személyzet, kiváló reggeli, nyugalom.

Hangulatos szálláshely, kedves vendéglátás, finom ételek Szekszárd szívében.

Kényelmes, jó elhelyezkedés, csendes, parkolás az udvarban megoldott. Kedves, segítőkész személyzet. Kényelmes ágy, párna, ami nagyon fontos! Finom reggeli, kávé. Jól felszerelt.

A személyzet kedves és rugalmas, a szobák gyönyörűek, tiszták jól felszereltek voltak. Ár-érték arányban is tökéletes választás.

Nagyon szép a szoba, a fürdőszoba, a teakonyha-étkező jól felszerelt, igényes. Visszatérő vendégek vagyunk itt. Gyönyörű, alkalomhoz illő díszítés volt a szobában és a konyhában is.

Rendezett, tiszta szállás a városközpontban.

Nagyon kedves személyzet; kényelmes, dizájnos, tágas, jól felszerelt szállás a belváros szívében, szuper reggeli.

Gyönyörű szoba. Kiváló helyen, közel mindenhez. Étterem kávéház szintén kiváló. Szívesen visszatérünk.

Szép volt a szoba, színvonalas berendezéssel, a fürdőszoba is megfelelő volt! Nagyon kényelmes az ágy! Kedvesek, aranyosak voltak a kiszolgálók mind az étteremben és a kávéházban! Köszönöm!

Belvárosi szálláshely, így minden könnyen elérhető, ami csak kell. A kávézójuk nagyon hangulatos, a személyzete pedig érti a dolgát.

Tökéletes elhelyezkedés, modern szoba, felszerelt konyha hűtővel, szuper ár-érték arány. Meglepően csendes volt, a központi helyszín ellenére. Az ágy nagyon kényelmes. Még visszatérünk.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok